Telefonos

Especialitats

Les nostres especialitats son les coques d’Igualada, creades l’any 1920, la xocolata del llaminer i pastissos com el sacher, els carquinyolis, mousse de xocolata i biscuit. Tradición artesana.

El servei de càtering es un dels mes apreciats, dons empreses, agrupacions i particulars, tenen una solució a ma de qualitat; menjar i veure portats en òptimes condicions al lloc del servei i si fa falta si afegeixen taules, coberts, copes, etc... així com el servei, cambrers i direcció del càtering. Una bona manera de solucionar festes, celebracions, reunions de feina o simplement trobades familiars en aquells dies que no hi ha temps de cuinar.La necessitat obliga a voltes a incorporar pocs o molts paraments per la presentació i realització del servei. Digui el que necessita o be tingui la nostra ajuda en el càlcul del que podrà fer falta i des de la tria del local, la situació, la distribució fins al transport d’entrega i recollida del material estarà acompanyat i orientat en tot moment.El dia del casament es un dia important, els nuvis, fotografies i pel•lícules, les famílies, la música, el banquet... i el pastis! Tot es prou important i no hi pot faltar res, tot te de lluir en un dia així. Un bon pastis dona alegria i relleu a la festa. Es pot presentar en diversos pisos i si es necessari es pot presentar ja tallat just per emplatar. Pregunti quines son les possibilitats i en quedarà sorprès.

No s’ha d’oblidar l’apartat del buffet dolç, be sigui en conjunt amb d’altres productes o com a rei únic del buffet. Es la possibilitat de picar entre hores o posar un punt final al clàssic buffet, de manera que sigui el mes elegant substitut de les postres. Aquí, l’obrador propi de la pastisseria dona força a les petites creacions amb gust i presentació.El propi pastis es converteix en un nom, potser de persona, potser de companyia o de club, que deixa clar que s’ha creat especial per l’ocasió i pensant en la celebració de l’aconteixament. Un escrit de xocolata pot ajudar a expressar els nostres desitjos o remarcar dates o fets de forma testimonial.Sigui el dissenyador del seu propi pastis, una fotografia que vostè te, o una que farà amb tota la intensió, canviarà un pastis en el seu propi pastis i potser sorprendrà i agradarà a qui es dirigeixi el detall, dons a petits i grans ens agrada veure quelcom conegut a la fotografia, realitzat en xocolata i comestible cent per cent, per si es vol menjar; bon profit.

Portada - La Pastisseria - Especialitats - Contacte

Pastisseria Pla © 2020

Pla